Sofor on siirtänyt datansa omasta konesalistaan Kauhavalta Telian Helsinki Data Centeriin. Tämä konesalin siirto tuo merkittäviä parannuksia asiakkaillemme, sillä uuden konesalin tietoturva, nopeammat yhteydet ja toimintavarmuus mahdollistavat entistä paremmat IT-palvelut. Telian konesaliratkaisun ansiosta voimme nyt keskittyä asiakkaidemme liiketoiminnan tukemiseen entistä tehokkaammin.

Soforin järjestelmäarkkitehti Pekka Panula kertoo, että vanhan konesalimme ylläpito olisi vaatinut suuria investointeja. ”Valitsimme Telian Helsinki Data Centerin sen tarjoaman huipputason tietoturvan ja toimintavarmuuden vuoksi. Tämä konesalin siirto varmistaa, että voimme jatkossa keskittyä asiakkaidemme tukemiseen vieläkin paremmin.”

Miten konesalin siirto hyödyttää Soforin asiakkaita?

  • Parempi tietoturva: Telian konesalissa tietoturva on huippuluokkaa. Katakri-turvaluokitukset takaavat, että asiakkaidemme tiedot ovat suojassa korkeimpien vaatimusten mukaisesti.

  • Luotettavampi toiminta: Datan kahdentaminen varmistaa, että mahdollisissa ongelmatilanteissa tiedot pysyvät turvassa. Tämä tarkoittaa, että asiakkaidemme palvelut toimivat keskeytyksettä ja riskit minimoidaan.

  • Nopeat ja vakaat yhteydet: FICIX-solmukohta tarjoaa nopeat yhteydet maailmanlaajuisesti, mikä on erityisen tärkeää kansainvälisesti toimiville asiakkaillemme.

Siirto toteutettiin sujuvasti, ja asiakkaamme eivät huomanneet juuri lainkaan häiriöitä – palvelukatkot kestivät vain muutaman minuutin. Tämä tarkoittaa, että asiakkaamme voivat luottaa siihen, että heidän liiketoimintansa toimii saumattomasti tilanteessa kuin tilanteessa. Kokemukset siirrosta olivat niin hyviä, että Soforin asiantuntijat voivat auttaa muitakin yrityksiä konesalin siirron suunnittelussa.

Lisäarvoa ja kestäviä ratkaisuja

Soforin myyntijohtaja Sami Eerola kertoo, että konesalin siirron jälkeen voimme keskittää enemmän resursseja asiakkaillemme tarjoamiemme palveluiden kehittämiseen. ”Tämän muutoksen ansiosta voimme keskittyä entistä paremmin asiakkaidemme tarpeisiin ja tarjota heille edistyksellisiä ja toimintavarmoja IT-palveluja”, Eerola sanoo.

Telian Helsinki Data Centerin vastuulliset ratkaisut tukevat myös asiakkaidemme kestävän kehityksen tavoitteita. Konesalin tuottama lämpö käytetään helsinkiläisten kotien ja toimistojen lämmittämiseen, mikä auttaa vähentämään hiilidioksidipäästöjä. Tämä on tärkeä lisäetu monille asiakkaillemme, jotka pyrkivät kohti hiilineutraaliutta.

Lue lisää Telian artikkelista tästä.

Ota yhteyttä

  • Hidden
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Keskustele aiheesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *